Forum Like.aZ

Объявление

Www.Like.aZ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Forum Like.aZ » Umumi otaq » Heyatinizdan kimi (kimleri) ve ya neyi (neleri) silmek isterdin

Heyatinizdan kimi (kimleri) ve ya neyi (neleri) silmek isterdin

Сообщений 1 страница 25 из 25

1

Buyurun tam semimi cavablarinizi gozleyirem :)

0

2

heyatimdan hec kimi silmek istemezdim,herenin oz yeri var,artiq adam yoxdur heyatimda hamisi lazimli insanlardilar mene....SAdece olaraq bir nefer var ki onun yerini deyiwmiwem.menimcun evvel cox eziz idi,indi ise adi bir insandir.

0

3

Eger kimse heyatima daxil olubsa demeli bele olmalidi ki daxil olub. heyatimda olan her seyin her kesin oz yeri, oz rolu var. hec bir seyi hec bir kesi silmek deyisdirmek istemezdim heyatimdan... yasamaq gozeldi heyatinda olanlarla, olanlarin qedrini qiymetini bilerek, ve ozune qiymet qoyaraq...

0

4

Moonlight написал(а):

heyatimdan hec kimi silmek istemezdim,herenin oz yeri var,artiq adam yoxdur heyatimda hamisi lazimli insanlardilar mene....SAdece olaraq bir nefer var ki onun yerini deyiwmiwem.menimcun evvel cox eziz idi,indi ise adi bir insandir.

o hemin insan demek olar ki, silinib de hardasa :)

sentimental написал(а):

Eger kimse heyatima daxil olubsa demeli bele olmalidi ki daxil olub. heyatimda olan her seyin her kesin oz yeri, oz rolu var. hec bir seyi hec bir kesi silmek deyisdirmek istemezdim heyatimdan... yasamaq gozeldi heyatinda olanlarla, olanlarin qedrini qiymetini bilerek, ve ozune qiymet qoyaraq...

Amma men silmişem bir neçe adami..... bir de menasiz keçen gunlerimi silmek isterdim heyatimdan :)

0

5

Fiko написал(а):

o hemin insan demek olar ki, silinib de hardasa

heee menimcun adi oz heyatini yawayan insandir artiq menim ucun elbette ki

0

6

Ozumu

0

7

Fiko  menasiz kecen gunler insanin oz gunahidi ama diqqetle baxsaq menasiz saydigimiz gunlerde anlardada nese mena oldugun gorerik :)

0

8

sentimental написал(а):

Fiko  menasiz kecen gunler insanin oz gunahidi ama diqqetle baxsaq menasiz saydigimiz gunlerde anlardada nese mena oldugun gorerik

baxsam bir az pis olaram ona göre baxmaq da istemirem :)

0

9

heyatimnan narazi deyilem.ama ki fobiyami silmek isterdim

0

10

Silmek istesem de sile bilmeyecem.Heyatdakilari unuda bilmirem,bilmeyecem de.Amma etdiyim sehvleri heyatimdan silmek isterdim,amma,heyatindaki sehvleri silmemelisen ki,o sehvlere baxib bir de o sehvleri etmeyesen...

0

11

cox gozel cavab idi Leyla

0

12

Leyla, bunu duz dedin :)

0

13

:blush:  :blush:  :blush:

0

14

Her gün bir şeyden bezirem ee :(

0

15

Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.
Axırda məndən də bezəsən...

0

16

silmek istediyim insanlardan biri de dekanimizdir onu ordan silmek isterdim  :insane:

0

17

Moonlight написал(а):

silmek istediyim insanlardan biri de dekanimizdir onu ordan silmek isterdim

29 da hell ederik ))))))

0

18

Fiko написал(а):

29

29??? :unsure:

0

19

Moonlight написал(а):

29???

yaman fikre daldin  :jumping:

0

20

Fiko написал(а):

yaman fikre daldin

bawa duwmedim yazdiqini ona gore.29nedi?

0

21

Moonlight написал(а):

bawa duwmedim yazdiqini ona gore.29nedi?

29 Dekabr :)) bu güne heç bir iş teyin etme, toya devetlisen :D

0

22

Ahaaaaaaaaaa FIKO kimin toyudur??? :)))))

0

23

Heeeeee eslinde heyatimda silmek istediyim kimler ve neler dediyimiz mefhumlar coxdan SHIFT+DELETE olunub.

0

24

Moonlight написал(а):

silmek istediyim insanlardan biri de dekanimizdir onu ordan silmek isterdim

etin tokulsun dekaniviz hardan heyativa daxildiki?))

Sumru написал(а):

Heeeeee eslinde heyatimda silmek istediyim kimler ve neler dediyimiz mefhumlar coxdan SHIFT+DELETE olunub.

SHIFT+DELETE dirse qeti qorxusu yoxdu birde geri qayitmiyacaq :huh:

0

25

Fuad написал(а):

etin tokulsun dekaniviz hardan heyativa daxildiki?))

heyatimin bir parcasina cevrilib o da uje:)))

0

Вы здесь » Forum Like.aZ » Umumi otaq » Heyatinizdan kimi (kimleri) ve ya neyi (neleri) silmek isterdin