Forum Like.aZ

Объявление

Www.Like.aZ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Forum Like.aZ » Umumi otaq » Yeni 2011-ci il

Yeni 2011-ci il

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

Sevimli Userlerimiz!!! Yeni  qarwilayacagimiz  2011-ci ilden ne gozleyirsiniz????Sizce heyatiniza hansi yenilikleri getirecek teze il???

Отредактировано Moonlight (2010-12-20 14:20:00)

0

2

2011-ci ildə bir hadisə baş verməlidir.Bir tərəfi sevincli digər tərəfi isə kədərli.2011-ci ildən heç nə gözləmirəm,amma bu hadisənin baş verməsini istəyirəm...
Hansı yenilikləri gətirəcəyini isə yaşayarıq görərik...

0

3

Men de 2011-ci ilden yaxwi hadiseler gozleyirem.Nese ureyime damib ki iwlerim yaxwi getirecek.Cunki 2010da hec bextim getirmirdi her wey ureyimce neticelenmirdi. :idea:

0

4

Mence 2011 menim ucun ugurlu olacaq. Allahin kom :cool: ekliyi ile bu 2-ci kursuda yola verseydim bir teher

0

5

Mister_Murad написал(а):

Mence 2011 menim ucun ugurlu olacaq. Allahin kom  ekliyi ile bu 2-ci kursuda yola verseydim bir teher

inwallah hami ucun ugurlu olar.

0

6

isteyirem ki, toy olsun :D

0

7

Hmmmmm 2011-ci il !!!  ;) Niyese bu ile umidlerim hedsiz coxdur.Yeri gelmiwken bu il DOVWAN ili menim ilimdir. Heyatimda, iwimde koklu deyiwikliklerin olacagina inaniram.Inwallah TANRIM ozu her birimize bu Yeni ili xeyirli, ugurlu etsin inwallah !!! Amin !!!

0

8

Sumru написал(а):

Hmmmmm 2011-ci il !!!   Niyese bu ile umidlerim hedsiz coxdur.Yeri gelmiwken bu il DOVWAN ili menim ilimdir. Heyatimda, iwimde koklu deyiwikliklerin olacagina inaniram.Inwallah TANRIM ozu her birimize bu Yeni ili xeyirli, ugurlu etsin inwallah !!! Amin !!!

aa sende dovşan imişsen ki ))) AMİN !

0

9

Allah haminizin arzularinizi cin elesin.
men de nese yaxshi sey gozluyurem esasdaki karyeramda cox qabaqa getmek istirem.insAllah pis verdislerimde yoxdu ve olmasin.

0

10

Hmmmmmm qonwu, bu il kimi dindirirsen, hami DOVWAN-am deyir :)))))

0

11

ehhh menim ilim bir de 2016da olacaq.... :suspicious:

0

12

İNŞALLAH !!! ALLAH ömür versin !!! :))))

0

13

Sumru написал(а):

İNŞALLAH !!! ALLAH ömür versin !!!

hee amin ;)

0

14

2011-ci ilden artiq 3 ay kecib,hele ki qeyri-adi bir wey baw vermiyib mende. :sceptic:

0

Вы здесь » Forum Like.aZ » Umumi otaq » Yeni 2011-ci il